oldtimerfestival rinsumageast

1 juni 2024

Bekijk de fotoablums op onze facebookpagina

Feesttent

De feesttent zal de hele dag geopend zijn! ’s Avonds zal er een groot feest zijn met optredens van Mooi Wark, JetSet en de Esperando’s. Mis het niet! We zien je graag op het Oldtimerfestival in Rinsumageast!

Mooi wark

Bij de optredens van Mooi Wark draait het vooral om improvisatie en interactie met het publiek, hierdoor is elk optreden anders. Het repertoire tijdens optredens bestaat vaak uit veel vrolijke nummers, meestal rock-‘n-roll! 

Jetset

Entertainment op topniveau brengen, dat is elk optreden weer onze missie. Een gedreven zanger, een spetterende zangeres en vier energieke topmuzikanten. Met JETSET LIVE! haal je high energy en de absolute top in huis.

JETSET LIVE! staat garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire voorzien van de vetste mash-ups en medleys. Outfits, uitstraling, repertoire en podiumpresentatie zijn tot in de puntjes verzorgd. Met een custom made licht- en LEDwall-show, knallende shooters en CO2 is het één en al energie op het podium en een genot om naar te kijken. Vanuit onze passie en gedrevenheid blijven we ons continu ontwikkelen en vernieuwen, waardoor je telkens weer verrast wordt.

 

de esperando's

De Esperando’s zijn uniek in wat ze doen en schitteren in alles wat ze doen. Bestaande uit Herman Kaijser en Bert Bieze, vormt dit duo een unieke combinatie. Herman, met zijn virtuoze accordeon, is de bruisende entertainer, terwijl Bert de drijvende kracht is achter de dynamiek van de kleine feestband. Samen tillen ze elk evenement naar ongekende hoogtes!